Καθορίστε ένα νέο στιλ

Το Jeep® Compass εξελίσσεται αλλά παραμένει πιστό στο χαρακτηριστικό του στιλ. Η νέα σειρά διαθέτει ένα πλήρως επανασχεδιασμένο εμπρός τμήμα, προβολείς και εντυπωσιακές νέες ζάντες.

compass_exterior_main_01

Το νέο πρόσωπο του Compass

Η όψη του νέου Jeep® Compass είναι ακόμη πιο κομψή και δυναμική, χάρη στην επανασχεδιασμένη μάσκα. Η κομψή και μοντέρνα εμπρός σχεδίαση, προσδίδει μια εντονότερη και πιο στιβαρή εμφάνιση, αποτελώντας ένα σημείο αναφορά στην κατηγορία των C-SUV.

compass_exterior_main_02
compass_exterior_main_03
compass_exterior_main_04

Νέα μάσκα με 7 γρίλιες

Η επανάσταση στη σχεδίαση του Jeep® Compass θέτει τη θρυλική μάσκα του ψυγείου με τις 7 γρίλιες στο επίκεντρο. Στην καρδιά του επανασχεδιασμένου εξωτερικού, οι εμβληματικές 7 κάθετες εγκοπές αναδεικνύουν μοναδικά το ξεχωριστό και πάντα αυθεντικό στιλ της Jeep®.

ΖΑΝΤΕΣ ΕΛΑΦΡΟΥ ΚΡΑΜΑΤΟΣ

Το νέο Compass προσφέρεται με μια ευρεία σειρά ελκυστικών ζαντών ελαφρού κράματος, για κάθε στιλ.

16" ALUMINUM ALLOY WHEELS 17" ALUMINUM ALLOY WHEELS 18" ALUMINUM ALLOY WHEELS 19" GLOSS BLACK DIAMOND ALUMINUM ALLOY WHEELS 19” WHEELS WITH MATTE SATIN GREY FINISH
AUTOMATIC TAILGATE

Ηλεκτρική πόρτα χώρου αποσκευών 

Η τεχνολογία της ηλεκτρικά ανοιγόμενης πόρτας του χώρου αποσκευών* καθιστά δυνατό το άνοιγμα και το κλείσιμο της χωρίς να πρέπει να χρησιμοποιήσετε τα χέρια σας. Με τους ειδικούς αισθητήρες, το μόνο που χρειάζεστε είναι μια απλή κίνηση του ποδιού σας κάτω από τον πίσω προφυλακτήρα για τη λειτουργία της. Και με το Σύστημα εισόδου χωρίς κλειδί Enter-N-Go, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για την αφαίρεση των κλειδιών από την τσέπη σας - χρειάζεται μόνο να βρίσκονται εντός της εμβέλειας της ανοιγόμενης πίσω πόρτας.  


*μη συμβατό με κοτσαδόρο

Γκάμα Compass: Κατανάλωση καυσίμου, συνδυασμένος κύκλος (l / 100 km): 7,0 - 5,6; Εκπομπές CO2 (g / km): 161 - 146. Εγκεκριμένες τιμές με τη διαδικασία WLTP (Κανονισμός (ΕΕ) 2018/1832), που ανενώθηκε την 1η Ιανουαρίου 2020. ενημερωμένες τιμές θα είναι διαθέσιμες στον επιλεγμένο επίσημο αντιπρόσωπο. Οι αναφερόμενες τιμές κατανάλωσης CO2 και καυσίμου είναι για συγκριτικούς σκοπούς. Οι εγκεκριμένες τιμές ενδέχεται να μην αντικατοπτρίζουν πραγματικές τιμές.