Τελευταίας τεχνολογίας Ασφάλεια

Το ολοκαίνουριο Jeep® Compass ενσωματώνει τα πλέον σύγχρονα συστήματα υποβοήθησης οδήγησης, για να εξασφαλίσει την ασφάλειά τη δική σας, των επιβατών σας και οποιουδήποτε άλλου βρίσκεται στο δρόμο κοντά σας.

ADAPTIVE CRUISE CONTROL

Ενεργό Cruise Control

Το Ενεργό Cruise Control (ACC), είναι ένα ηλεκτρονικό σύστημα ελέγχου το οποίο ρυθμίζει την ταχύτητα του οχήματος και διατηρεί αυτόματα μια ασφαλή απόσταση από το προπορευόμενο όχημα.

LANE KEEP ASSIST

Lane keep Assist (Υποβοήθηση Διατήρησης Πορείας)

Το Lane keep Assist είναι ένα χαρακτηριστικό ασφαλείας που βοηθά στη διατήρηση της θέσης του οχήματός σας στη λωρίδα. Προειδοποιεί τον οδηγό και διορθώνει τη θέση του οχήματος αυτόματα.

LEVEL II AUTONOMOUS DRIVING

Highway Assist System (Σύστημα Υποβοήθησης Αυτοκινητοδρόμου) 

Το νέο Highway Assist System (HAS), σας βοηθά όταν οδηγείτε στον αυτοκινητόδρομο. Αυτό το σύστημα συνδυάζει το Adaptive Cruise Control με την τεχνολογία Lane keep Assist για τον έλεγχο της ταχύτητας και τη διατήρηση της σωστής απόστασης με το προπορευόμενο όχημα, ενώ ταυτόχρονα διατηρεί το όχημα στο κέντρο της λωρίδας, ακόμη και σε στροφές μεγάλης ακτίνας. Το HAS δεν είναι ένα υποκατάστατο του οδηγού, ο οποίος πρέπει πάντα να διατηρεί τα χέρια του στο τιμόνι και να παραμένει εστιασμένος στο δρόμο μπροστά του, αλλά προσφέρει προηγμένη υποστήριξη που αποτελεί μέρος των συστημάτων αυτόνομης οδήγησης δεύτερου επιπέδου.

Παραμένοντας ασφαλείς στο δρόμο

Το ολοκαίνουριο Jeep® Compass είναι εξοπλισμένο με συστήματα υποστήριξης οδηγού σχεδιασμένα για να ακολουθούν τους κανόνες του δρόμου και να προστατεύουν την ασφάλεια όσων ταξιδεύουν γύρω σας.

DRIVER DROWSINESS DETECTION

Driver Drowsy Detection (Σύστημα Ανίχνευσης Κόπωσης Οδηγού)

Η συγκεκριμένη τεχνολογία μπορεί να αποτρέψει πιθανά ατυχήματα παρακολουθώντας τη συγκέντρωση του οδηγού. Ένας αισθητήρας ανιχνεύει την κούραση του οδηγού συγκρίνοντας την παρούσα κατάσταση με τα προηγούμενα 7 λεπτά. Εάν η προσοχή πέσει κάτω από το ελάχιστο επίπεδο, στον πίνακα οργάνων θα ανάψει μια προειδοποιητική λυχνία, συνοδευόμενη από μια ηχητική προειδοποίηση, συμβουλεύοντας τον οδηγό να κάνει ένα διάλειμμα.

AUTONOMOUS BRAKING WITH PEDESTRIAN RECOGNITION

Autonomous braking with pedestrian recognition (Αυτόνομο Φρενάρισμα με αναγνώριση πεζών)

Το νέο Jeep® Compass μπορεί να αποτρέψει συγκρούσεις με οχήματα, εμπόδια και πεζούς χάρη σε ένα σύνολο συστημάτων υποστήριξης οδηγού, όπως το αυτόνομο φρενάρισμα έκτακτης ανάγκης.  Αυτή η τεχνολογία ανιχνεύει και προειδοποιεί για την παρουσία αυτοκινήτων ή ανθρώπων μπροστά από το αυτοκίνητο χρησιμοποιώντας την εμπρός κάμερα και το εμπρός ραντάρ, εφαρμόζοντας –αν χρειαστεί- αυτόματα τα φρένα.

Κάμερα 360°

Το νέο σύστημα βοήθειας στάθμευσης με κάμερα 360°, καθιστά τους ελιγμούς εισόδου ή εξόδου ασφαλέστερους χάρη στην εικονική από αέρος προβολή.

360° CAMERA
Γκάμα Compass: Κατανάλωση καυσίμου, συνδυασμένος κύκλος (l / 100 km): 7,0 - 5,6; Εκπομπές CO2 (g / km): 161 - 146. Εγκεκριμένες τιμές με τη διαδικασία WLTP (Κανονισμός (ΕΕ) 2018/1832), που ανενώθηκε την 1η Ιανουαρίου 2020. ενημερωμένες τιμές θα είναι διαθέσιμες στον επιλεγμένο επίσημο αντιπρόσωπο. Οι αναφερόμενες τιμές κατανάλωσης CO2 και καυσίμου είναι για συγκριτικούς σκοπούς. Οι εγκεκριμένες τιμές ενδέχεται να μην αντικατοπτρίζουν πραγματικές τιμές.