ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΟ ΓΙΑ ΜΕΓΙΣΤΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ

Το Νέο Jeep® Compass συνεχίζει την παράδοση αντοχής και ευελιξίας της Jeep®. Πάνω από 70 χαρακτηριστικά ασφάλειας και προστασίας διατίθενται στο compact SUV, σε συνδυασμό με υψηλή τεχνολογία και υπερσύγχρονη μηχανική. Το Jeep® Compass προστατεύει εσάς και τους αγαπημένους σας χάρη στο χάλυβα υψηλής αντοχής και τα άλλα προηγμένα υλικά κατασκευής. Οι επιβαίνοντες προστατεύονται με ένα από τα πλέον εξελιγμένα συστήματα έξι αερόσακων.

DRAG

ΜΕΓΙΣΤΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ

Το Νέο Jeep® Compass είναι εφοδιασμένο με στάνταρ και προαιρετικά συστήματα ενεργητικής ασφάλειας και προστασίας, σχεδιασμένα να αντιμετωπίζετε τις πιο σκληρές οδικές συνθήκες και ρυθμίζουν τις επιδόσεις του οχήματος, ώστε ο οδηγός να έχει τον έλεγχό του παραμένοντας ασφαλής .

ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ

Η στάθμευση σε γκαράζ και σε περιορισμένους χώρους είναι από τις μεγαλύτερες προκλήσεις στην πόλη.Το Νέο Jeep® Compass διατίθεται με μερικά από τα πιο προηγμένα και άρτια συστήματα που υπάρχουν σήμερα στην αγορά, για να αποφεύγετε τις ζημιές και να κάνετε τους ελιγμούς με ευκολία.

ΣΕ ΑΣΦΑΛΗ ΧΕΡΙΑ

Με το νέο Jeep® Compass, είτε την ημέρα είτε τη νύχτα, ανακαλύψτε μια πολύ ασφαλή εμπειρία οδήγησης χάρη στις διαθέσιμες δυνατότητες που απλουστεύουν το ταξίδι σας και το κάνουν πιο απολαυστικό από ποτέ άλλοτε.

JEEP® COMPASS

Οδηγήστε το στον πλησιέστερο επίσημο διανομέα

ΦΥΛΛΑΔΙΟ JEEP® COMPASS

Κατεβάστε το φυλλάδιο του νέου Jeep® Compass