ΑΝΩΤΕΡΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Το νέο Compass παρουσιάζει στοιχεία που εμφανίζονται για πρώτη φορά στη σειρά της Jeep®: το καινοτόμο σύστημα πολυμέσων 10,1" Uconnect, το νέο ψηφιακό πίνακα οργάνων 10,25" και την αποκλειστική φωνητική λειτυοργία “Hey Jeep®”.

Νέο σύστημα πολυμέσων 10.1" Uconnect ™

Το νέο Jeep® Compass περνά στη νέα εποχή των συστημάτων πολυμέσων Uconnect™. Σε σύγκριση με την προηγούμενη γενιά, το νέο σύστημα πληροφόρησης – ψυχαγωγίας έχει βελτιωμένη λειτουργία, λογισμικό, οθόνη και συνδεσιμότητα.

Αυτόματες ενημερώσεις over the air

Το Νέο Compass είναι το πρώτο Jeep® που ενσωματώνει το Over The Air. Με συνδεσιμότητα 4G, μπορείτε να διατηρείτε τους χάρτες ραδιοφώνου Uconnect™ και το περιεχόμενο ενημερωμένα εν κινήσει μέσω της εφαρμογής My Uconnect™, χωρίς να χρειάζεται να επισκεφτείτε το διανομέα σας.  

*Συνδρομητική υπηρεσία διαθέσιμη με το πακέτο My WI-FI

AUTOMATIC UPDATES OVER THE AIR

Μιλήστε στο Alexa της Amazon

Το Alexa της Amazon έρχεται μαζί σας για βόλτα στο Jeep® Compass*. Χάρη στην εφαρμογή My Uconnect™ και τις νέες δυνατότητες του πακέτου My Wi-Fi**, τμήμα των υπηρεσιών Uconnect™, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη φωνή σας για να μιλήσετε με τη φωνητική υποστήριξη της Amazon: αναπαράγετε μουσική, ενημερωθείτε για τον καιρό και διαχειριστείτε τον οικιακό αυτοματισμό, ακόμη και από μίλια μακριά.​

*πρέπει να έχετε τη φωνητική υποστήριξη Amazon Alexa στο σπίτι
**συνδρομητική υπηρεσία

Από το Jeep® στο σπίτι σας

Από το Jeep® στο σπίτι σας

Τώρα, όταν είστε πίσω από το τιμόνι του Jeep® Compass, μπορείτε να αλληλεπιδράτε με τα έξυπνα οικιακά συστήματα με το Alexa της Amazon*. Ακόμη και από μίλια μακριά, μπορείτε να ρυθμίσετε τα φώτα σας ή τη θέρμανση στο σπίτι σας με μια απλή φωνητική εντολή**. 

*πρέπει να έχετε τη φωνητική υποστήριξη Amazon Alexa στο σπίτι
**συνδρομητική υπηρεσία

Από το σπίτι στο δικό σας Jeep®​

Από το σπίτι στο δικό σας Jeep®

Από την άλλη, από την άνεση του σπιτιού σας και με μια απλή φωνητική εντολή, το Alexa της Amazon και ο ψηφιακός βοηθός του Google Home συνδέεται απευθείας με το νέο Jeep® Compass. Για παράδειγμα, μπορεί να ελέγξει εξ αποστάσεως τη στάθμη καυσίμου ή τη θέση του οχήματος.

Υπηρεσίες Uconnect™

Μιλήστε στο αυτοκίνητό σας ακόμη και εξ αποστάσεως. Με την εφαρμογή My Uconnect™ και τις Υπηρεσίες Uconnect™, παραμείνετε συνδεδεμένοι με το αυτοκίνητό σας και διαχειριστείτε τις διάφορες παραμέτρους οδήγησης απευθείας από τη συσκευή σας. Τώρα και με ενσωμάτωση των Amazon Alexa και TomTom™.

* Ορισμένες υπηρεσίες θα είναι σταδιακά διαθέσιμες. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διαθεσιμότητα των υπηρεσιών μπορείτε να βρείτε στην ενότητα "Έλεγχος διαθεσιμότητας" στο https://myuconnect.jeep.com/gr/el/quicktips

UCONNECT™ SERVICES

Υπηρεσίες Uconnect™

Παραμείνετε συνδεδεμένοι με το δικό σας Jeep® Compass με τα νέα χαρακτηριστικά των υπηρεσιών Uconnect™ . Επισκεφτείτε την αποκλειστική ιστοσελίδα για να λάβετε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε.

Ανακαλύψτε τις Υπηρεσίες Uconnect™

  

  

Νέος ψηφιακός πίνακας οργάνων 10,25"

Όλες οι απαραίτητες πληροφορίες για την οδήγηση και την κατάσταση του οχήματος βρίσκονται στη νέα έγχρωμη οθόνη 10.25" Full HD του ψηφιακού πίνακα οργάνων. Μια πρωτιά για ολόκληρη τη γκάμα της Jeep®, η οποία, εκτός του ότι επιβεβαιώνει το μοντέρνο στιλ του εσωτερικού, σας επιτρέπει να διαμορφώσετε, να οργανώσετε και να εξατομικεύσετε το περιεχόμενο επιλέγοντας έως και 12 διαφορετικές διαμορφώσεις.

Συνδεδεμένοι με Ασφάλεια

Στείλτε και λάβετε μηνύματα, ξεκινήστε κλήσεις και ακούστε την αγαπημένη σας μουσική, χωρίς να πάρετε τα χέρια σας από το τιμόνι και τα μάτια σας από το δρόμο.

Γκάμα Compass: Κατανάλωση καυσίμου, συνδυασμένος κύκλος (l / 100 km): 7,0 - 5,6; Εκπομπές CO2 (g / km): 161 - 146. Εγκεκριμένες τιμές με τη διαδικασία WLTP (Κανονισμός (ΕΕ) 2018/1832), που ανενώθηκε την 1η Ιανουαρίου 2020. ενημερωμένες τιμές θα είναι διαθέσιμες στον επιλεγμένο επίσημο αντιπρόσωπο. Οι αναφερόμενες τιμές κατανάλωσης CO2 και καυσίμου είναι για συγκριτικούς σκοπούς. Οι εγκεκριμένες τιμές ενδέχεται να μην αντικατοπτρίζουν πραγματικές τιμές.