ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΟΙ

Το Νέο Jeep® Compass προσφέρει νέα συστήματα Uconnect™ , που εξασφαλίζουν τις δυνατότητες επικοινωνίας, ψυχαγωγίας και πλοήγησης που χρειάζεται ο οδηγός και οι επιβάτες. Θα εκτιμήσετε τη βελτίωση των επιδόσεων στο τέταρτης γενιάς σύστημα με το συντομότερο χρόνο εκκίνησης και την υψηλότερη ισχύ επεξεργασίας.

ΑΝΘΡΩΠΟΚΕΝΤΡΙΚΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Είναι η αίσθηση ελευθερίας που νιώθετε όταν έχετε άμεσα διαθέσιμα αυτά που χρειάζεστε. Το Νέο Jeep® Compass προσφέρει ανώτερο επίπεδο ευκολίας με πρωτοπόρα χειριστήρια και συνδεσιμότητα η οποία σας επιτρέπει να έχετε άμεσα διαθέσιμες επιλογές ψυχαγωγίας και πληροφόρησης. Ανεβάστε την ένταση και επιλέξτε τον επόμενο προορισμό σας.

ΠΙΝΑΚΑΣ ΟΡΓΑΝΩΝ 7 ΙΝΤΣΩΝ

Ο εξ ολοκλήρου έγχρωμος πίνακας οργάνων 7 ιντσών LED διατίθεται στα νέα μοντέλα Jeep® Compass. Διαθέτει παραμετροποιήσιμη λειτουργία που επιτρέπει στους οδηγούς την εξατομίκευση πληροφοριών μέσα από τον πίνακα οργάνων. Η οθόνη είναι σχεδιασμένη για την οπτική παρουσίαση πληροφοριών, χρησιμοποιώντας γραφικά και κείμενο, γρήγορα και εύκολα. Χρησιμοποιώντας τα χειριστήρια στο τιμόνι, ο οδηγός μπορεί να προσαρμόσει την οθόνη ώστε να δείχνει όσο περισσότερες πληροφορίες επιθυμεί. Το σύστημα είναι απλό στη χρήση και ο τρόπος προβολής μπορεί να διαμορφωθεί.

JEEP® COMPASS

Οδηγήστε το στον πλησιέστερο επίσημο διανομέα

ΦΥΛΛΑΔΙΟ JEEP® COMPASS

Κατεβάστε το φυλλάδιο του νέου Jeep® Compass