ΠΑΝΩ ΑΠΟ 60 ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

Το Νέο Jeep® Renegade περιλαμβάνει εμπρός και πίσω πλευρικούς αερόσακους τύπου κουρτίνας σε όλο το μήκος, βοηθητικό αερόσακο γονάτων οδηγού, πλευρικούς αερόσακους καθισμάτων για τους εμπρός επιβάτες και προηγμένους αερόσακους οδηγού και συνοδηγού πολλαπλών σταδίων.

Sistemi di sicurezza della Jeep Renegade

ΠΑΝΤΑ ΣΤΗ ΣΩΣΤΗ ΤΑΧΥΤΗΤΑ

Το Jeep® Renegade είναι εφοδιασμένο με συστήματα παρακολούθησης ταχύτητας που φροντίζουν να είστε πάντα ενημερωμένοι για τα επιτρεπτά όρια/.

ΕΝΕΡΓΗΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ 5 ΑΣΤΕΡΩΝ

Η ασφαλεία σας είναι προτεραιότητα μας. Το Νέο Jeep® Renegade είναι σχεδιασμένο να σας παρέχει πάνω από 60 χαρακτηριστικά ασφαλείας , συμπεριλαμβανόμενου του Forward Collision Warning-Plus και του LaneSense Departure Warning-Plus. Η συγκεκριμένη τεχνολογία περιλαμβάνει 2 εντελώς νέα συστήματα: Την Αναγνώριση πινακίδων κυκλοφορίας και το Intelligent Speed Assist, βασικό εξοπλισμό σε ολόκληρη τη γκάμα. Το Νέο Jeep® Renegade έχει βαθμολογηθεί με 5 αστέρια στις δοκιμές Euro NCAP μετά την αύξηση των κατώτατων ορίων που απαιτούνται για να αποκτηθεί η επίδοση των 5 αστέρων όσον αφορά την ασφάλεια ενηλίκων, παιδιών και πεζών. Η πρωτοποριακή αρχιτεκτονική “small-wide 4x4” και τα πολυάριθμα βελτιωμένα συστήματα ασφαλείας, που παρέχονται στάνταρ ή κατ' επιλογή, έχουν συμβάλλει στην απόκτηση αυτής της διάκρισης.

FORWARD COLLISION WARNING PLUS

Το σύστημα Forward Collision plus, χάρη στους αισθητήρες ραντάρ και εικόνας, ανιχνεύει εάν το Jeep® Renegade πλησιάζει άλλο όχημα ή μεγάλο εμπόδιο στην πορεία του με πολύ ταχύ ρυθμό και σας προειδοποιεί ή σας βοηθά να αποφύγετε ή περιορίσετε τον κίνδυνο, με ηχητική και οπτική προειδοποίηση ή ακόμα και παρεμβαίνοντας στα φρένα.

Grazie a sensori radar e video Jeep® Renegade rileva quando ci si sta avvicinando troppo rapidamente a un altro veicolo

ΑΣΦΑΛΗΣ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗ

Όσο δύσκολη και αν είναι η στάθμευση είμαστε εκεί για εσάς. Το Renegade διαθέτει πολλαπλά συστήματα στάθμευσης προκειμένου να παρκάρετε και να ξεπαρκάρετε όσο το δυνατόν απλούστερα.

ΑΝΕΣΗ

Απολαύστε την απόδοση με ασφάλεια

Το Jeep® Renegade έρχεται πλήρως εξοπλισμένο με βασικά και διαθέσιμα ενεργά και παθητικά χαρακτηριστικά ασφαλείας που έχουν σχεδιαστεί για να σας επιτρέπουν να απολαύσετε τις επιδόσεις του SUV σας με πλήρη αυτοπεποίθηση και ασφάλεια.

JEEP® Renegade

Οδηγήστε το στον πλησιέστερο επίσημο διανομέα

ΦΥΛΛΑΔΙΟ NEΟΥ JEEP® RENEGADE

Κατεβάστε το φυλλάδιο του νέου Jeep® Renegade