ΚΑΘΙΣΜΑΤΑ

Στις προδιαγραφές του εσωτερικού του νέου Jeep® Renegade περιλαμβάνονται εργονομικά σχεδιασμένα καθίσματα από υψηλής ποιότητας υλικά με πολύχρωμα διακοσμητικά από ανοδιωμένο μέταλλο, εμπνευσμένα από τα γυαλιά που χρησιμοποιούν οι αθλητές των extreme sports.

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ

ΑΝΕΣΗ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟΤΗΤΑ

Το εσωτερικό του νέου Jeep® Renegade είναι σχεδιασμένο προκειμένου να συνδυάζει έξυπνα τα ευχάριστα στην αφή υλικά με λειτουργικά χαρακτηριστικά. Οι μαλακές στην αφή επιφάνειες του εσωτερικού έρχονται σε συνδυασμό με τα λειτουργικά στοιχεία όπως η χειρολαβή συνοδηγού, απαραίτητη στις εκτός δρόμου εξορμήσεις σας. Σε όλο το εσωτερικό ενσωματώνονται σχεδιαστικές πινελιές εμπνευσμένες από τη θρυλική παράδοση του ονόματος Jeep®. Η νέα κεντρική κονσόλα έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε να προσφέρει περισσότερο χώρο για αποθήκευση και λειτουργικότητα.

ΕΥΡΥΧΩΡΙΑ ΚΑΙ ΑΝΕΣΗ

Το ευρύχωρο εσωτερικό του Jeep® Renegade έχει σχεδιαστεί για να είστε πάντοτε άνετα εσείς και οι συνεπιβάτες σας σε κάθε περίσταση. Η άνεση αλλάζει επίπεδο χάρη στα διαθέσιμα ηλεκτρικά ρυθμιζόμενα εμπρός καθίσματα 8 κατευθύνσεων, τα θερμαινόμενα εμπρός καθίσματα, το θερμαινόμενο τιμόνι και τη ρυθμιζόμενη οσφυϊκή υποστήριξη στο κάθισμα του οδηγού.Η ευελιξία δεν είναι προαιρετική: επαναδιαμορφώστε τον χώρο αποσκευών με το ρυθμιζόμενο δάπεδο φόρτωσης και φορτώστε ογκώδη αντικείμενα με ευκολία χάρη στα διαθέσιμα διαιρούμενα πίσω καθίσματα 40-20-40. Καμία πρόκληση δεν είναι αδύνατη.

ΕΞΥΠΝΟ ΣΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ

Για καθημερινές μετακινήσεις ή εξορμήσεις στην ύπαιθρο, το νέο Jeep® Renegade διαθέτει πολλαπλές αποθηκευτικές λύσεις για όλα όσα θα χρειαστείτε στη διαδρομή σας: από τη νέα υποδοχή για smartphone στην κεντρική κονσόλα μέχρι το νέο δίχτυ στην κονσόλα που μπορεί να χωρέσει ένα iPad mini.

ΑΦΗΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΗΜΑΔΙ

Με το νέο Jeep® Renegade, οι δυνατότητες είναι ανεξάντλητες. Μπορείτε να αξιοποιήσετε τις προσωπικές σας ανάγκες εξατομίκευσης και να αφήσετε το στίγμα σας επιλέγοντας πρόσθετα εσωτερικά αξεσουάρ Mopar®.

Μέσα σε ένα Jeep®

Οι στιβαροί και ενεργητικοί εσωτερικοί χώροι του Jeep® Renegade έχουν έναν συναρπαστικό αντίκτυπο: έξυπνες λύσεις αποθήκευσης, άριστη ποιότητα στην κατηγορία και κορυφαία κεντρική κονσόλα με χειροποίητες λεπτομέρειες και υλικά υψηλής ποιότητας.

JEEP® Renegade

Οδηγήστε το στον πλησιέστερο επίσημο διανομέα

ΦΥΛΛΑΔΙΟ NEΟΥ JEEP® RENEGADE

Κατεβάστε το φυλλάδιο του νέου Jeep® Renegade