ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΟΙ ΜΕ UCONNECT™ DAB

Το νέο Jeep® Renegade προσφέρει 3 διαφορετικές επιλογές ραδιοφώνου DAB, όλες με συστήματα UconnectTM επόμενης γενιάς , φιλική στο χρήστη και ασφαλή τεχνολογία για τον οδηγό για να μένετε συνδεδεμένοι με αυτά που έχουν σημασία. Η δυνατότητα πρόσβασης στο smartphone σας, λήψης οδηγιών μετάβασης, χρήσης δυνατοτήτων ασφαλείας όπως κάμερα οπισθοπορείας Parkview®, η αποθήκευση των εκτός δρόμου περιπετειών σας και πολλά ακόμα, βρίσκονται κυριολεκτικά στο χέρι σας.

LET US ENTΕRTAIN YOU

Ακούστε την αγαπημένη σας μουσική. Όλες οι μουσικές λίστες σας διαθέσιμες άμεσα και με κρυστάλλινο ήχο.

ΟΘΟΝΗ TFT 7''

Η ψηφιακή οθόνη 7'' στον πίνακα οργάνων σας επιτρέπει να εξατομικεύσετε τις προσωπικές ρυθμίσεις και τις γραφικές απεικονίσεις που σας ενδιαφέρουν. Η έγχρωμη οθόνη εμπεριέχει λεπτομερείς πληροφορίες πλοήγησης (εφόσον διατίθεται), πληροφορίες πολυμέσων π.χ. όνομα τραγουδιού ή καλλιτέχνη και σταθμό, και εμφανίζει την κατάσταση του ενδιάμεσου κιβωτίου ταχυτήτων, στατιστικά εκτός δρόμου κίνησης και πολλά άλλα, σε πραγματικό χρόνο.

JEEP® SKILLS

Το Jeep® Uconnect™ LIVE παρουσιάζει μια ανανέωση που προάγει την εμπειρία οδήγησης σε ένα εντελώς νέο επίπεδο: Jeep® Skills. Μπορείτε να μετρήσετε το ταξίδι σας χάρη στη ζωντανή αναφορά των παραμέτρων οδήγησης σας και με τη βοήθεια ανάλυσης μετά το τέλος του ταξιδιού. Αποδεχτείτε την πρόκληση και μετρήστε τις ικανότητες σας εξερευνώντας μονοπάτια με το Jeep® και πετυχαίνοντας τους στόχους που έχετε θέσει. Τέλος, μοιραστείτε τις διαδρομές και τις επιτυχίες σας με την online κοινότητα της Jeep® .

VOLUME: HIGH

Η εμπειρία οδήγησης σας δεν θα είναι ποτέ ίδια, χάρη στο ηχοσύστημα BeatsAudio™ Premium Sound System.. Το σύστημα συμπεριλαμβάνει εννέα ηχεία - δύο tweeter 3,5" στον πίνακα οργάνων, δύο tweeter 1" στην πίσω πόρτα, τέσσερα ηχεία 6x9" στις εμπρός / πίσω πόρτες και ένα subwoofer 6,5" - και οδηγείται από οκτακάναλο ψηφιακό ενισχυτή 560-Watt που παράγει ήχο επαγγελματικής ποιότητας.

UNCONNECT™ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Twitter

Μείνετε συνδεδεμένοι και λάβετε ενημερώσεις ζωντανά.

Tunein

Βρείτε τα "αγαπημένα" σας μουσικά κομμάτια μέσω 100.000 διαδικτυακών σταθμών

Deezer

Απολαύστε το τοταξίδι σας με την αγαπημένη σας μουσική. Βρείτε τα μουσικά κομμάτια που αγαπάτε και δείτε τα προτεινόμενα για εσας.

Reuters

Μείνετε ενημερωμένοι για τις τελευταίες οικονομικές ειδήσεις.

Uconnect LIVE. Ο κόσμος σας στο My Car σας

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

My Car

Λάβετε πληροφορίες σε πραγματικό χρόνο και κρατήστε το όχημά σας υπό έλεγχο με αναφορές συστήματος και διατήρηση ιστορικού.

Eco Drive

Με βάση δεδομένα πραγματικού χρόνου μπορείτε να αναπροσαρμόσετε τις οδηγικές συνήθειες για μείωση της κατανάλωσης.

Uconnect LIVE. Ο κόσμος στα χέρια σας

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

HD TRAFFIC

Αποφύγετε την κυκλοφοριακή συμφόρηση και εξοικονομήστε χρόνο χάρη σε δεδομένα σε πραγματικού χρόνου.

Tom Tom Places

Βρείτε τον προορισμό σας με αναζητήσεις μέσω κατηγορίας, επιχειρήσεων και λέξεων-κλειδιών

Speed Cameras

Λάβετε ειδοποιήσεις για κάμερες ταχύτητας για αυξημένη ασφάλεια εξοικονόμηση.

Weather

Μην αφήνετε τον καιρό να χαλάσει τα σχέδιά σας. Τροποποιήστε τη διαδρομή σας με βάση τις καιρικές συνθήκες με δεδομένα σε πραγματικό χρόνο.

Uconnect LIVE. Ο κόσμος στα χέρια σας

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Jeep Skills

Εξασφαλίστε την οδηγική εμπειρία σας με το Jeep Skills και ελέγξτε όλα τα δεδομένα του οχήματος σας.

ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ ΥΠΟ ΠΛΗΡΗ ΕΛΕΓΧΟ

Μπορείτε να παρακολουθείτε το αυτοκίνητο σας οποιαδήποτε στιγμή και οπουδήποτε, με το Jeep® Mopar Connect.

/content/dam/jeep/crossmarket/new-renegade-2019/Technology/mopar_services/Box_Connect_Renegade.jpg

MOPAR® CONNECT SERVICES

Με τη σειρά υπηρεσιών Mopar® Connect, διαθέσιμων με τη λήψη της εφαρμογής Uconnect LIVE App, έχετε μια αποκλειστική υπηρεσία υποστήριξης* έτοιμη να σας βοηθήσει σε περίπτωση κλοπής, ατυχήματος ή βλάβης. Επιπλέον, με τις απομακρυσμένες λειτουργίες, έχετε τη δυνατότητα εντοπισμού του οχήματος σας και ανοίγματος / κλεισίματος των θυρών** ή ελέγχου της στάθμης καυσίμου και της πίεσης των ελαστικών από το smartphone σας. * Η τιμή συμπεριλαμβάνει 12 μήνες υπηρεσιών.
** Η υπηρεσία Door Lock δεν διατίθεται σε αυτοκίνητα με ογκομετρικό σύστημα συναγερμού.

*Siri® Eyes Free richiede un dispositivo mobile iPhone dotato di Siri. Alcune funzioni potrebbero non essere disponibili se il veicolo non è in movimento. È necessario che l’iPhone sia connesso a un servizio mobile. La velocità dei dati trasmessi al dispositivo dipende dalle funzionalità di Internet supportate.

JEEP® Renegade

Οδηγήστε το στον πλησιέστερο επίσημο διανομέα

ΦΥΛΛΑΔΙΟ NEΟΥ JEEP® RENEGADE

Κατεβάστε το φυλλάδιο του νέου Jeep® Renegade