Ο ΑΥΘΕΝΤΙΚΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΑΠΟΚΤΑ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΟΨΗ

Με μοναδικές νέες πινελιές στην εξωτερική του εμφάνιση, το νέο Jeep® Renegade συνδυάζει άψογα το κλασικό δυναμικό στιλ με τις σύγχρονες σχεδιαστικές τάσεις. Η νέα επάνω μάσκα με τις 7 χαρακτηριστικές γρίλιες, η νέα εμπρόσθια κάτω μάσκα, τα νέα χρώματα στις ράγες οροφής και οι νεοι προβολείς LED είναι μερικές μόνο από τις τελευταίες προσθήκες στην εξωτερική εμφάνιση.

Renegade

ΤΡΟΧΟΙ ΚΑΙ ΕΛΑΣΤΙΚΑ

Η ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΤΗΣ "ΑΝΟΙΚΤΗΣ" ΟΔΗΓΗΣΗΣ

Το Νέο Jeep® Renegade προσφέρει την ελευθερία της ανοικτής οροφής με δύο διαθέσιμα συστήματα ηλιοροφής. MY Sky για πανοραμική θέα σε κάθε διαδρομή σας. Περιλαμβάνει χειροκίνητα αποσπώμενα πάνελ και ηλεκτροκίνητη λειτουργία κλίσης / κίνησης.

Halogen On HID On

ΦΩΤΙΣΤΕ ΤΙΣ ΣΤΡΟΦΕΣ ΣΑΣ

Ένα νεο πακέτο φωτισμού LED διατίθεται στις εκδόσεις Limited και Trailhawk®. Ο φωτισμός LED προσφέρει βελτιωμένη ορατότητα (+50% σε σχέση με τα κλασικά φώτα) εξασφαλίζοντας μεγαλύτερη ασφάλεια. Επιπλέον βοηθά στην εξοικονόμηση ενέργειας και στη μείωση του κόστους συντήρησης κατά 30% . Οι προβολείς αλογόνου του βασικού εξοπλισμού διαθέτουν μεγάλη διάρκεια ζωής και παρέχουν ισχυρό λευκό φως.

ΕΞΑΤΟΜΙΚΕΥΣΗ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ ΣΤΙΛ ΣΑΣ

Τι σας αρέσει να κάνετε στον ελεύθερο χρόνο σας; Περιπετειώδεις καταβάσεις σε χιονοδρομικες πίστες ή πεζοπορία σε δύσβατα μονοπάτια με τους φίλους σας; Σε κάθε επιλογή σας, το κατάλληλο αξεσουάρ Mopar για εσάς και το Renegade σας είναι διαθέσιμο για να καλύψει τις ανάγκες σας.

Το πραγματικό Jeep® style

Οι μοναδικές πινελιές του Jeep® περιλαμβάνουν το εμβληματικό άνω γρίλι 7-υποδοχών και ένα πραγματικό στυλ Jeep®. Επιπλέον, η τεχνολογία Park Assist, ταιριάζει απόλυτα τόσο στους εξωτερικούς όσο και στους στενούς δρόμους της πόλης.

JEEP® Renegade

Οδηγήστε το στον πλησιέστερο επίσημο διανομέα

ΦΥΛΛΑΔΙΟ NEΟΥ JEEP® RENEGADE

Κατεβάστε το φυλλάδιο του νέου Jeep® Renegade