Ο ΑΥΘΕΝΤΙΚΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΑΠΟΚΤΑ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΟΨΗ

Με μοναδικές νέες πινελιές στην εξωτερική του εμφάνιση, το νέο Jeep® Renegade συνδυάζει άψογα το κλασικό δυναμικό στιλ με τις σύγχρονες σχεδιαστικές τάσεις. Η νέα επάνω μάσκα με τις 7 χαρακτηριστικές γρίλιες, η νέα εμπρόσθια κάτω μάσκα, τα νέα χρώματα στις ράγες οροφής και οι νεοι προβολείς LED είναι μερικές μόνο από τις τελευταίες προσθήκες στην εξωτερική εμφάνιση.

Renegade

ΤΡΟΧΟΙ ΚΑΙ ΕΛΑΣΤΙΚΑ

ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ THN ΟΡΟΦΗ OPEN AIR

Το νέο Jeep® Renegade προσφέρει την ελευθερία που παρέχει η οροφή OPEN AIR λόγω των διαθέσιμων πάνελ μεγάλου εύρους. Το σύστημα MY Sky, αποκλειστικό στην κατηγορία, προσφέρει πανοραμικές εικόνες και εξαιρετικά ταξίδια. Διαθέτει λειτουργία ηλεκτρικού ανοίγματος και θέσης σε κλίση.

Jeep Renegade su strada in movimento vista dall'alto
Halogen On HID On

ΦΩΤΙΣΤΕ ΤΙΣ ΣΤΡΟΦΕΣ ΣΑΣ

Ένα νεο πακέτο φωτισμού LED διατίθεται στις εκδόσεις Limited και Trailhawk®. Ο φωτισμός LED προσφέρει βελτιωμένη ορατότητα (+50% σε σχέση με τα κλασικά φώτα) εξασφαλίζοντας μεγαλύτερη ασφάλεια. Επιπλέον βοηθά στην εξοικονόμηση ενέργειας και στη μείωση του κόστους συντήρησης κατά 30% . Οι προβολείς αλογόνου του βασικού εξοπλισμού διαθέτουν μεγάλη διάρκεια ζωής και παρέχουν ισχυρό λευκό φως.

Το πραγματικό Jeep® style

Οι μοναδικές πινελιές του Jeep® περιλαμβάνουν το εμβληματικό άνω γρίλι 7-υποδοχών και ένα πραγματικό στυλ Jeep®. Επιπλέον, η τεχνολογία Park Assist, ταιριάζει απόλυτα τόσο στους εξωτερικούς όσο και στους στενούς δρόμους της πόλης.

ΕΞΑΤΟΜΙΚΕΥΣΗ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ ΣΤΙΛ ΣΑΣ

Τι σας αρέσει να κάνετε στον ελεύθερο χρόνο σας; Περιπετειώδεις καταβάσεις σε χιονοδρομικες πίστες ή πεζοπορία σε δύσβατα μονοπάτια με τους φίλους σας; Σε κάθε επιλογή σας, το κατάλληλο αξεσουάρ Mopar για εσάς και το Renegade σας είναι διαθέσιμο για να καλύψει τις ανάγκες σας.

JEEP® Renegade

Οδηγήστε το στον πλησιέστερο επίσημο διανομέα

ΦΥΛΛΑΔΙΟ NEΟΥ JEEP® RENEGADE

Κατεβάστε το φυλλάδιο του νέου Jeep® Renegade